Jak relaxační masáž zlepšuje vaši pohodu

Relaxační masáž je jedním z nejúčinnějších způsobů, jak uvolnit tělo i mysl, zmírnit stres a zlepšit celkovou pohodu. V tomto článku se podíváme na výhody relaxační masáže, jak často byste měli na takovou masáž chodit, a sdílíme zkušenosti našich klientů ve Studio VISAGE GaLí.

Výhody relaxační masáže pro tělo i mysl

Relaxační masáž nabízí řadu výhod, které přispívají k fyzickému i psychickému zdraví:

1. Snížení stresu a úzkosti: Masáž pomáhá snižovat hladinu kortizolu, což je stresový hormon. Snižování stresu vede k celkovému uvolnění a pocitu klidu.
 

2. Uvolnění svalového napětí: Masáž uvolňuje napjaté svaly, zmírňuje bolesti a ztuhlost. Pomáhá také zlepšovat pružnost svalů a kloubů.

3. Zlepšení krevního oběhu: Relaxační masáž podporuje krevní oběh, což napomáhá lepší výživě buněk a odstraňování toxinů z těla.

4. Podpora imunitního systému: Masáž stimuluje lymfatický systém, který je klíčový pro odstraňování odpadních látek z těla a posilování imunitního systému.

5. Zlepšení kvality spánku: Pravidelné masáže mohou zlepšit kvalitu spánku tím, že podporují hlubokou relaxaci a snižují stresové hormony.

6. Zvýšení hladiny endorfinů: Masáž podporuje uvolňování endorfinů, které jsou přirozenými “hormony štěstí”, a přináší tak pocit pohody a radosti.

 

Jak často byste měli chodit na relaxační masáž

Frekvence relaxačních masáží závisí na vašich individuálních potřebách a životním stylu. Obecně platí následující doporučení:

1. Pro snižování stresu: Pokud máte náročnou práci nebo životní styl plný stresu, doporučuje se navštěvovat masáže jednou týdně nebo jednou za dva týdny.

2. Pro uvolnění svalového napětí: Pokud trpíte chronickým napětím nebo bolestmi svalů, masáže jednou týdně mohou výrazně pomoci zmírnit tyto problémy.

3. Pro celkovou pohodu: Pro udržení celkové pohody a prevence stresu je ideální frekvence jednou za měsíc.

4. Pro zlepšení kvality spánku: Pokud máte problémy se spánkem, pravidelné masáže jednou za dva týdny mohou výrazně zlepšit kvalitu vašeho spánku.

Zkušenosti klientů s relaxační masáží ve Studio VISAGE Galí

Klientka Anna, 29 let:
“Pracuji v hektickém prostředí a často jsem ve stresu. Relaxační masáže ve Studio VISAGE Galí mi pomáhají najít ztracený klid. Po každé masáži se cítím jako znovuzrozená, moje napětí mizí a můžu se plně soustředit na práci i osobní život.”

Klient Petr, 35 let:
“Trávím hodně času u počítače a trpím bolestmi zad a krční páteře. Díky pravidelným relaxačním masážím se mi výrazně ulevilo. Navštěvuji Studio VISAGE Galí každý týden a mohu to všem jen doporučit.”

Klientka Eva, 42 let:
“Mám problémy se spánkem a dlouho jsem hledala způsob, jak si zlepšit kvalitu spánku. Po pravidelných masážích ve Studio VISAGE Galí jsem si všimla, že usínám rychleji a spím hlouběji. Moje tělo i mysl jsou uvolněné a cítím se mnohem lépe.”

Relaxační masáž je skvělým prostředkem, jak zlepšit vaši pohodu, snížit stres a uvolnit napětí. Navštivte Studio VISAGE GaLí a dopřejte si chvíle relaxace a péče o sebe. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo chcete rezervovat termín, neváhejte nás kontaktovat.

Navštivte náš e-shop na www.visage-studio.cz a objevte naši nabídku produktů a služeb. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře nebo nám napište na e-mail info@visage-studio.cz.

Studio VISAGE Galí

Masarykovo náměstí 1484, Pardubice

+420 777 134 291

info@visage-studio.cz